B&B1614

B&B 1614 bevindt zich in het centrum van Deventer aan de Nieuwe Markt op 50 meter van de IJssel (alwaar het pontje naar de overzijde voor gratis parkeren) Een volwaardig appartement voor 2 tot 3 personen in een rijksmonument uit 1614. Gebouwd in de zijbeuk van de oude Mariakerk met nog een gothische boog in de achtergevel. Een woonkamer van 6 meter hoog met eeuwenoude balken. Een romantisch plaatsje met zicht op de Lebuinustoren, het landmark van Deventer.

 

Het winkelhart, met de vele kleine en bijzondere winkeltjes waar Deventer bekend om staat, bevindt zich om de hoek. Diverse restaurants en cafe's in de nabijheid. Struin door het middeleeuwse Bergkwartier en neem daarna een terrasje op de Brink, een van de mooiste pleinen in Nederland. Geniet van evenementen als Deventer op Stelten en de beroemde Boekenmarkt, deze vinden plaats voor de B&B zelf. U zit hier dus op de eerste rang. Ga naar een voorstelling in het knusse theater Bouwkunde, volgens de Volkskrant een van de leukste kleine theaters van Nederland. Of naar een optreden in het Burgerweeshuis, met hedendaagse bands uit het alternatieve circuit. 

 

Wilt u juist rust?

Voor groen en natuur hoeft u slechts het pontje te nemen en u kunt wandelen en fietsen langs de uiterwaarden en de rivier. Of picknicken in het Worpplantsoen. Bij mooi weer pootjebaden in de IJssel op een van de strandjes. En ook de wijdere omgeving biedt veel interessants: loop eens het "blote voeten pad" op de Hof van Twello. Ga het Salland in en volg een van de vele fietsroutes. Bezoek de landgoederen van Diepenveen en Olst met diverse culturele zomeractiviteiten. Een boottochtje over de IJssel naar Zutphen of Kampen.

 

Kortom: voor een kort of langer verblijf is onze B&B een prima uitvalsbasis. Ook geschikt om te verblijven voor bijvoorbeeld werk of stage: het appartement is gemeubileerd en voorzien van een volledig ingerichte keuken.

 

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen!

 

Alice Erkelens  en Koen Weytingh

 
 
<h1>BB1614Deventer.nl sitemap:</h1> <a href="http://bb1614deventer.nl/nl/home"><b>B&amp;B1614</b></a><br /> <a href="http://bb1614deventer.nl/nl/appartement">Het appartement</a><br /> <a href="http://bb1614deventer.nl/nl/beschikbaarheid">Beschikbaarheid</a><br /> <a href="http://bb1614deventer.nl/nl/reserveren">Reserveren</a><br /> <a href="http://bb1614deventer.nl/nl/tarieven">Tarieven</a><br /> <a href="http://bb1614deventer.nl/nl/over-ons">Over ons</a><br /> <a href="http://bb1614deventer.nl/nl/contact">Contact</a><br /> <a href="http://bb1614deventer.nl/nl/disclaimer">Disclaimer</a><br /> <a href="http://bb1614deventer.nl/nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />